About kooikercamp

In ENGLISH!

________

Kooikercamp är ett läger för alla som har hund av den underbara rasen Nederlandse kooikerhondje. Det första lägret  ägde rum i Juni 2012 i Sälen och det femte lägret planeras äga rum runt samma tid 2016! Hur som helst så är det på den här sidan som du håller koll på allt som rör kooikercamp!

Kooikercamp är skapat av kooikerägare för kooikerägare utan någon inblandning från varken rasklubben eller andra klubbar. Lägret är till för alla som på något sätt är aktiva i eller med rasen. Kooikercamp är gratis men alla hjälps åt att göra lägret till en trevlig och minnesvärd händelse! Boende, mat, transport m.m står för deltagarna att själva ordna och bekosta. Diverse aktiviteter som agility, sök, viltspår, rallylydnad och föreläsningar står på schemat samt inte minst en massa trevligt prat, umgänge och härliga promenader i den sommriga fjällen. Alla som kan tänka sig, får gärna hjälpa till eller komma med tips och förslag! Lägret är beroende av frivilliga och hjälpsamma själar, då vi inte har någon ansvarig arrangör.

________

För mer information om nästa kooikercamp, läs på Kooikercamp 2016 och på News. Behöver du komma i kontakt med någon, gå in på Contact.

________

IMG_1822

Foto: Nathalie Stärner

Annonser

Blogga med WordPress.com.